News

Renotrap : uw trap renoveren

Uw trap renoveren zonder zorgen. Dat is waar wij, de vakmensen van Renotrap, voor staan. Op enkele dagen tijd toveren wij uw oude trap om in een gloednieuw exemplaar. Met ons systeem is weinig of geen breek- en kapwerk nodig.

Het resultaat? Een mooi afgewerkte, veilige trap die u makkelijk schoon kan houden.

We bekleden uw oorspronkelijke trap. De bekleding bestaat uit het ultrasterke materiaal Duropal MO , een slijtvaste en krasvrije kunststof (géén melamine). We snijden alles op maat. Ook zijwanden, overlopen of wandkasten kunnen in dezelfde tint op maat geproduceerd en geplaatst worden.

De platen worden met de grootste precisie aangebracht met een speciale lijm. Meestal is uw oude trap ook al wat doorgezakt, maar daar houden we rekening mee tijdens het renoveren. Een te steile trap kunnen we ook vaak minder steil maken. Nu nog uw nieuwe trapleuning en klaar is kees!

Uw trap renoveren is niet het enige wat we kunnen. U kunt bij ons terecht voor alle renovatiewerken. Van metsel-, schrijn- en timmerwerken tot het leggen van parketvloeren. Wij coördineren alle werken zodat u maar 1 aannemer hoeft te contacteren.

Wilt ook u uw trap laten renoveren in een paar dagen tijd? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan.